ישלא מעט עסקי ם אשר מפעילים מטבחים תעשייתיים - בתי מלון, בתי קפה, מסעדות, ועוד.מה משותף לכל העסקים הללו? שבין השאר, יש להם פסולת שומנית גבוהה מאד, הרבה יותרמאשר זו של הצרכן הביתי. למה זה חשוב? כי החוק במדינת ישראל מחייב במקרים הללוהתקנה של בור שומן מיוחד, ונפרד מתשתית הביוב.
המטרה של בור השומן הוא למנוע זליגתחומרים שומניים בכמות גבוהה לביוב, ובכך לגרום לסתימה. אולם, גם לבור השומן יש בסופושל יום קיבולת מקסימלית - ולכן חשוב מאד להזמין ביובית ברמת גן שתבצע שאיבה לבור.